Osman Pamukoğlu’nun partisinin ilçe teşkilatı MHP’ye katıldı

Seçim arifesinde Osman Pamukoğlu’nun partisi olan Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Kayseri Kocasinan ilçe teşkilatı...

Seçim arifesinde Osman Pamukoğlu’nun partisi olan Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Kayseri Kocasinan ilçe teşkilatı karar alarak MHP’ye geçti.
HEPAR Kayseri Kocasinan İlçe Başkanı Alper Ekincioğlu ile yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve partililerden oluşan yaklaşık 300 kişi MHP’ye katıldı. Katılım MHP Kocasinan İlçe Başkanlığı tarafından MHP il ve ilçe binası önünde düzenlenen çiğ köfte ikramının yapıldığı ‘İlk oyum MHP’ye’ toplantısında gerçekleşti.
Toplantıda konuşan MHP Kocasinan İlçe Başkanı Serkan Tok, Türkiye’nin kurtuluşunun MHP’de olduğunu gören herkesin MHP’ne akın ettiğini ve bunu gören iktidar partisinin ve adaylarının paniğe kapıldığını ve kaybetme korkusuyla gittikçe hırçınlaştığını savundu. Serkan Tok, katılımların kendilerini mutlu ettiğini, çoğunluğun MHP’nin kıymetini anladığını, MHP’nin Kayseri’de ve Türkiye’de seçimlerden büyük başarı ile çıkacağını anlattı.
Katılım töreninde, MHP Kayseri milletvekili adayı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu tarafından HEPAR eski İlçe Başkanı Alper Ekincioğlu ile kadın kolları başkanı ve diğer katılımcılara rozet takıldı. Törende konuşan HEPAR eski İlçe Başkanı Ekincioğlu, Türkiye’nin sorunlarını MHP’nin çözeceğini, MHP’ye katılmakla yuvaya döndüklerini söyleyerek, “Bozkurtlar yuvaya dönüyor.” dedi. Bunun üzerine törene katılanlar “Bozkurtlar yuvaya” şeklinde slogan attı.
Törende konuşan MHP Kayseri milletvekili adayı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ise Türkiye’nin kurtuluş reçetesinin MHP’de olduğunun görüldüğünü ileri sürerek, seçimlerin Türkiye’nin geleceği için çok önemli olduğunu ve MHP’nin Kayseri’de birinci parti olacağını iddia etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz