Osman Sargın güven tazeledi

İznik AK Parti 4. Olağan Kongresinde Osman Sargın Yeniden Başkan Seçildi

İznik Ak Parti 4. Olağan Kongresi 18 Aralık 2011 Pazar gün saat 13’de parti salonunda gerçekleştirildi. Kongreye Ak Parti Bursa İl Başkanı SedatYalçın, İl Genel Meclis Başkanı Nedim Akdemir, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, il gençlik kolları başkanı Ahmet Kılıç, il kadın kolları başkanı Nilüfer Kahveci, Orhangazi ilçe başkanı Neşet Çağlayan, Kestel ilçe başkanı Nazif Aydın, Yenişehir ilçe başkanı Nazif Tuna, Gemlik ilçe başkanı Necdet Yılmaz, Gürsü ilçe başkanı Cüneyt Yıldız, Elbeyli Belediye Başkanı Şakir Yıldız, İznik Şoförler Odası başkanı Recep Uslu, Ziraat Odası başkanı Vahit Mutlu, Muhtarlar derneği başkanı Yakup Sevinç, Ova Köyleri Sulama Birliği başkanı Hasan Aydemir, 24. dönem milletvekili adayı Fahrettin Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Baş, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Dede, İznik Marmarabirlik başkanı Ergün Sürücü, MHP ilçe başkanı Osman Koçak ve meclis ile yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları, delegeler, dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. İznik AK Parti kongresine tüm delegelerin katılımı ise gözlerden kaçmadı.

Reklam
Reklam

Kongrede konuşma yapan Başkan Osman Sargın “ bu yla çıkarken gayemiz hizmet etmek hizmetkarlık etmektir. Allah’a çok şükür bu güne kadar çok güzel hizmetler yaptığımıza inanıyorum. Bu güne kadar gelmiş geçmiş tüm ilçe başkanları da çok güzel işler yaptılar Allah onlardan da razı olsun. Bir ilçe başkanımızda anmadan geçemeyeceğim, ondan da Allah razı olsun. Mekanı cennet olsun. Ali Zengin ve sivil toplum örgütleri Boyalıca yolunu İznik’e kazandırdılar Allah Mekanlarını cennet etsin. Yapılanları burada saymaya kalkarsam bana 2 gün yetmez, ancak durmak yok, bunlar yetmedi daha yapılacak çok işimiz var. Elbirliği ile Allah izin verirsen hepsinin üstesinden geleceğiz. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ederek ilçemize Ak Partimize hayırlı olsun diyorum.” Dedi.

Kongreye Türkiye Rekoru Katılım

Konuşmaların ardından oylamaya geçilen kongre sonucunda İlçe Başkanlığına Aday olan Ahmet Turan ve yönetim kurulu aday listesi 140 oy alırken, mevcut Başkan Osman Sargın ve yönetim kurulu aday listesi 274 oy alarak yeniden seçildi. İznik Ak Parti delegelerinin tamamının katılımı ile gerçekleşen kongrede 421 delegenin 416 sı oy kullanırken 2 oy da geçersiz sayıldı. 5 delege ise oy kullanmaya gelmedi. Oy sayımı sonunda Başkan Osman Sargın ve Ahmet Turan bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdiler. Ak Partili bazı üyeleri ise gözyaşları içinde Başkan Osman Sargın’ı tebrik etti.

Reklam
Reklam

Kongre sonunda seçilen Ak Parti İlçe Başkanı Osman Sargın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ise şöyle

ASİL YEDEK

1- OSMAN SARGIN 1- ÖMER OKKALI

2- MEHMET HIŞTIROĞLU 2- EYÜP POYRAZ

3- SELİM SARIKAYA 3- İSMAİL GİRAY

4- NECMETTİN ÇÖMEZ 4- SALİH GÜVEN

5- AYHAN AKIN 5- MEHMET SALIM

6- SEYFETTİN DEMİR 6- REFiK CAN DAR

7- HALİT KARABACAK 7- RAMAZAN EVİN

8- MAHMUT TUNA 8- OSMAN YILDIZ

9- METİN ARSLAN 9- ETEM AYDIN

10- AHMET ÖZMEN 10- İBRAHİM ERSÖZ

11- SÜLEYMAN ÇİL 11- HAYRETTİN KÇÇ

12- FİKRET ÖLÇER 12- HAMDİ ERDOĞAN

13- MUSTAFA CAN 13- EDİZ AKIN

14- SELAMİ AYAZ 14- EFKAN MAKARNACI

15- MUSTAFA ERSOY 15- OSMAN BULUT

16- SALİH TETİK 16- HASAN EROĞLU

17- ARiF GÜLER 17- KADİR ÖZDEMİR

18- MEHMET COŞKUN 18- SEDAT ATAR

19- ÖMER BÜLBÜL 19- ZEKAİ OK

20- RAHMİYE SAVCI 20- AHMET SARGIN

İl Delegeleri

Asil Yedek

1- OSMAN SARGIN 1- METİN ARSLAN

2- SAKİR YILDIZ 2- MUSTAFA YAVUZ

3- FAHRETTİN KESKİN 3- SELAMİ AYAZ

4- RAŞİT ALPTEKİN 4- HASAN AYAR

5- HASAN AKIN 5- MUSTAFA CAN

6- ALİ BULUT 6- AYHAN AKIN

7- MEHMET HIŞTIROĞLU 7- SÜLEYMAN ÇİL

8- NECMETTİN ÇÖMEZ

Reklam
Reklam

9- SEYRETTİ N DEMİR

10- MAHMUT TUNA

11- MAHMUT USTA

12- SERDAR AYDIN

13- ÖZCAN AŞIK

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz