Osmancık Belediyesi iftar programının ikincisini düzenledi

Osmancık Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen iftar programına katılım yüksek oldu

Osmancık Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle iftar programı düzenledi.

Osmancık Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen iftar programınakatılım yüksek olurken AKP Çorum Milletvekilleri de yemeğin onur konuklarıydı.

Sahil Park’ta geçtiğimiz pazar akşamı verilen iftar yemeğine Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Ak Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ak Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık, Laçin Belediye Başkanı Erdal Altuntaş, Hacıhamza Belediye Başkanı Hayati Bahçevan, Başpınar Belediye Başkanı cevdet Dağ, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, Osmancık esnafı, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Osmancık’ta Ramazan ayında aç olan hiç kimsenin olmadığını ve her gün belediye olarak 250 haneye sıcak yemek götürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, “Bunun rahatlığı ile böyle bir iftar sofrası kurarak birlik ve beraberlik içerisinde oruç açmayı düşündük” dedi. Başkan Yazıcı, “Sizler iltifat etmeseniz bu marifetin gerçekleşmesinin çok fazla anlamı olmayacaktı. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz bu iftar geleneğimizi ‘aynı sofrada buluşuyoruz’ sloganı ile devam ettireceğiz ve bunu bir gelenek haline getireceğiz.

Osmancıklı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Biz Osmancık Belediyesi olarak sizin adınıza gelenleri sizin adınıza kullanma gayreti içerisindeyiz. İslam dünyasında açlık ve yoksulluk içinde olan insanlarımız var. Ramazan’da birlik ve beraberliğin ayında yaşıyoruz. Bir ve beraber olarak iftar edelim birlik ve beraberlik içerisinde olalım dedik. Osmancık’ta aç kalan, yoksulluk içerisinde olan hiç kimse yok. Bunun rahatlığı ile iftarımızı yaptık” diye konuştu.

Reklam
Reklam

İftar programında Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, vatandaşlara kendi elleri ile yemek dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz