Osmancık Belediyesi'nden 500 çam fidanı

Osmancık Belediyesi Damatoğlu Mahallesi’nde bulunan Dua Tepe bölgesinde 500 fidanı toprakla buluşturdu.

Osmancık Belediyesi ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Damatoğlu Mahallesi’nde bulunan Dua Tepe bölgesinde 500 fidanı toprakla buluşturdu. Çorum’un Osmancık ilçesi’nde düzenlenen 2013 yılının ilk kan bağışı kampanyasına Osmancık halkı tarafından yoğun ilgi gösterildi.

ÖNCE KANALİZASYON, ASFALT, PARK ŞİMDİ DE AĞAÇLANDIRMA

Osmancık Belediyesi ‘Yeşil Bir Osmancık’ parolasıyla başlattığı ağaçlandırma çalışmalarını ilçenin dört bir tarafından sürdürüyor. Hizmetlerindeki önceliğin uzak-yakın mahalle ayrımı yapılmadan eşit yatırım ve eşit hizmet olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, daha önceden köy olan ve daha sonra ilçeye bağlanan Damatoğlu’nda önce kanalizasyon yatırımının gerçekleştirildiğini ardından da asfalt hizmetinin sunulduğunu ve park yapılarak bu bölgedeki çocuklar için yeni oyun alanlarının oluşturulduğunu kaydetti. Başkan Yazıcı, Damatoğlu Mahallesi’nde şimdi de ağaçlandırma çalışmalarına başlanıldığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Damatoğlu Mahallesi’nde bulunan Dua Tepe olarak adlandırılan alan için belediye tarafından 500 fidan verildiğini ifade eden Başkan Yazıcı, fidanların toprakla buluşturularak bu alanın yeşil bir bölge olması için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Belediye tarafından verilen fidanlar, bölgede yapılan zemin iyileştirme çalışmalarının ardından mahalle sakinleri tarafından toprakla buluşturuldu. Damatoğlu Mahallesi muhtarı Ahmet Türkel, Başkan Yazıcı’ya belediye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:www.osmancik19.com

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: