Osmancık Belediyesi’nden Asfalt Sezonuna Hazırlık

Çorum’un Osmancık Belediyesi 2012 yılı asfalt çalışmaları öncesinde zemin iyileştirme ve asfalt alt yapı hazırlığını...

Çorum’un Osmancık Belediyesi 2012 yılı asfalt çalışmaları öncesinde zemin iyileştirme ve asfalt alt yapı hazırlığını sürdürüyor.

Karapınar-Ören mevkiindeki 2,5 kilometrelik asfalt yapılacak alanda inceleme yapan Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, “Asfalt yatırımlarımız kapsamında yollarımızı olabildiğince genişletiyor ve zemin iyileştirme çalışmalarını sürdürüyoruz” dedi.

Karapınar-Ören yolunun asfalt programında olduğunu belirten Başkan Yazıcı, yeni asfalt sezonumuzu kısa süre içerisinde açacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Asfalt yatırımları öncesinde zemin iyileştirme, asfalt alt yapı hazırlığı ve yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Yazıcı, “Kaliteli yol hizmetini kaliteli işçilik ve kaliteli malzeme ile sunarken, yollarımızı mevcut durumundan daha ileriye götürmek için genişletmeler yapıyoruz. Dar alandaki yollarımızı genişletiyor, asfalt için de bordür taşlarımızı döşeyerek yollarımızı daha kullanılabilir hale getirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

Asfalt alt yapı ve zemin iyileştirme çalışmalarını sürdüğünü kaydeden Başkan Yazıcı, kısa süre içerisinde asfalt çalışmalarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: