Osmancık Belediyesine Yeni Araçlar

Osmancık Belediyesi yeni araçlar alarak araç parkını yeniliyor

Osmancık Belediyesi geçtiğimiz ay aldığı iki yeni aracını cenaze yıkama-nakil ve kaza kırım aracı olarak donattı.

Araçları personele teslim eden Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, “Göreve geldiğimiz günden itibaren araç parkımızı yenilemeye ve güçlendirmeye devam ediyoruz. Yeni aldığımız iki ticari aracımızdan birini cenaze yıkama-nakil aracı olarak diğerini de kaza kırım aracı olarak donattık. Hem cenaze ve itfaiye hizmetlerinde kullanılmak üzere ilçemize iki yeni araç kazandırdık” dedi.

Osmancık Belediyesi itfaiye ve mezarlık hizmetlerinde kullanmak üzere araç parkına sıfır model iki yeni araçla güçlendirdi.

Reklam
Reklam

Araç parkını günün şartlarına ve ihtiyaçlarına göre yenilediklerinin altını çizen Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, 1 adet Ford Transit kamyonet ve 1 adet de Ford Connect marka araç aldıklarını hatırlatarak araçların cenaze yıkama-nakil ve kaza kırım aracı olarak hizmet vermesi için gerekli çalışmaların tamamlandığını bildirdi.

Cenaze yıkama-nakil aracı ile kaza kırım aracını görevli personele teslim eden Başkan Yazıcı, ““Hizmet kalitesini yükseltmek için araç parkımızı da yeniliyoruz. Bu kapsamda alınan araçlarımızdan birini kaza kırım aracı olarak bir diğerini de cenaze yıkama aracı olarak donattık. Her iki aracımızı da ilçemizin hizmetine sunduk” dedi.

İlçeye cenaze ve itfaiye hizmetlerinde kullanılmak üzere iki yeni araç kazandırdıklarını belirten Başkan Yazıcı, “Daha önceki aracımızı değiştirerek yeni sıfır model aracımızı kaza kırım aracı olarak donatacağız ve acil durumlarda daha hızlı ulaşım sağlanmasını düşünerek kaza kırım aracımızı yeniledik.

Almış olduğumuz yeni kamyonetimizi cenaze yıkama aracı olarak donattırdık böylece hem cenaze hem de itfaiye hizmetlerinde daha kaliteli araçlarla hizmetimize devam ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: