Osmancık Belediyesi'nin Alt Yapı Yatırımları Hız Kesmiyor

Çorum'un Osmancık Belediyesi, tarafından başlatılan alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Çorum'un Osmancık Belediyesi, tarafından başlatılan alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Esentepe mahallesi ve Ertuğrul Gazi sokakları kapsayan 9 bin metrekare alanda parke ve bordür taşı döşeyen Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çalışmaların sonuna yaklaştı. Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Fen İşleri Müdürü Ahmet Dibek bölgeye giderek alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Yazıcı, vatandaşlardan gelen istek ve sorunları dinledi.

Reklam
Reklam

Her sokaktaki çalışmanın belediye ekiplerinin özverili çalışmaları sonucu iki günde tamamlandığını dile getiren Yazıcı, "Birinci sınıf malzeme ve birinci sınıf işçilikle vatandaşlarımızı tozdan ve kalitesiz yoldan kurtarıyoruz. Halkımıza layık olduğu hizmeti sunuyoruz" dedi.

Ertuğrul Gazi sokaklarda çalışmaların ilk etabının tamamlanırken, ikinci etap çalışmalarına da başlandığını açıklayan Yazıcı, diğer bölgelerde önümüzdeki günlerde çalışma başlatılacağını açıkladı.

Yapımı sona eren sokakların daha temiz bir çevre düzenine sahip olduğunu kaydeden Başkan Yazıcı, "Çalışmalarımızla çocuklarımızı da gözetiyor, onlara daha temiz oyun alanları sağlıyoruz" diye konuştu..

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yazıcı, vatandaşların da sorunlarını dinledi. Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını kaydeden vatandaşlar Başkan Yazıcı ve ekibine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: