Osmancık Çay Mahallesi’ne Bayram Hediyesi

Çorum’un Osmancık Belediyesi Çay mahallesinde gerçekleştirdiği asfalt yatırımlarını Kurban Bayramı öncesinde tamamlayarak mahalle sakinlerini sevindirdi.Osmancık...

Çorum’un Osmancık Belediyesi Çay mahallesinde gerçekleştirdiği asfalt yatırımlarını Kurban Bayramı öncesinde tamamlayarak mahalle sakinlerini sevindirdi.

Osmancık Belediyesi 35 kilometre asfalt hedefiyle başladığı asfalt yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Çay Mahallesi’nde asfalt çalışmalarının tamamlandığını açıklayan Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, “Çay Mahallemizde 3 kilometre yolu asfaltla buluşturduk. Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlarımıza en güzel bayram hediyesi sunduk” dedi.

Asfalt yatırımlarının artarak devam edeceğini kaydeden Başkan Yazıcı, 2012 asfalt sezonu içerisinde şu ana kadar 30 kilometre yolun asfaltla buluşturulduğunu ifade etti. Asfalt alt yapısı hazırlığı, zemin iyileştirme, asfaltlama ve bordür taşı döşeme çalışmalarının bir anda yürütüldüğünü, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin fedakarca çalıştıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları ile kaliteli yola ulaştıklarını ifade eden mahalle sakinleri ise, “Uzun yıllardır beklediğimiz hizmete sonunda kavuştuk. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: