Osmancık Emine Deresi Islah Edilecek

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Osmancık’ta bulunan Emine Deresi sel baskınlarına karşı ıslah edilecek.

Osmancık Emine Deresi Islah Edilecek

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Osmancık’ta bulunan Emine Deresi sel baskınlarına karşı ıslah edilecek.

Koyunbaba Mahallesinde sel nedeniyle taşkınlara neden olan Emine Deresi için Orman ve Su İşleri Bakanlığı harekete geçti.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çölleşmeyle Mücadele Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gözükara, Daire Başkanları Mustafa Coşkun, Behlül Şenyürek, Hayrettin Yıldırım, Çankırı Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Görevlileri ve Çorum Orman İşletme Müdürlüğü Mühendisleri ile birlikte Emine Deresinde incelemelerde bulundu.

Reklam
Reklam

Gözükara, dere yatağında yapılacak ıslah çalışması kapsamında belirli aralıklarda setler oluşturularak sel baskınlarının önüne geçilmesi için çalışma yapılacağını belirtti.

KARATAŞ’A TEBRİK ZİYARETİ

Orman ve Su İşleri Bakanlığı bürokratları Emine Deresindeki incelemelerin ardından Ak Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Hamza Karataş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Karataş ziyaretten dolayı Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde birlikte mesai yaptığı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gözükara ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: