Osmancık İBD Çorum birincisi oldu

Osmancık İBD Gençlik ve Spor Kulübü Voleybolda Çorum birincisi oldu

Osmancık İsmail Burak Derindere Gençlik ve Spor Kulübü bir ilk daha gerçekleştirerek Voleybolda Çorum il birincisi olarak grup maçlarına katılıyor.

Badminton ve Voleybol branşlarında faaliyet gösteren İsmail Burak Derindere Gençlik ve Spor Kulübü 2010 yılında kurulmasına rağmen kısa sürede başarı çıtasını yükseklere taşıdı. Kulübümüz Badminton branşındaki ulusal ve uluslararası başarılarından sonra bu sezon Voleybolda da Türkiye Voleybol Federasyonunun düzenlediği deplasmanlı bölgesel lige katılımını bildirdi.

Reklam
Reklam

İlçemiz için bir ilk olan deplasmanlı lig mücadelesi için Haziran ayından beri çalıştıklarını belirten Voleybol Antrenörü Ümit Gökgöz, takımın iskeletini Osmancıklı sporcuların oluşturduğunu dışarıdan sadece iki takviye yaptıklarını kaydetti.

Rakiplerinin Amasya Atatürk Lisesi, Samsun H.Yılmaz G.S. Lisesi , Tokat Gençlik Spor ve Turhal Cumhuriyet Lisesi olduğunu belirten Ümit Gökgöz, takım olarak hedeflerinin bu sezon grupta ilk ikiye girerek 3 lige terfi play-off müsabakalarına katılmak önümüzdeki sezonlarda da 3. lige çıkmak olduğunu işaret etti.

Geçtiğimiz haftalarda Çorumda yapılan Yıldızlar İl Birinciliği müsabakalarında da rakiplerine set vermeden şampiyon olduklarını söyleyen Ümit Gökgöz, başarının sırrının alt yapı çalışmalarından geçtiğini belirtti.

Osmancıkta çok iyi bir sporcu potansiyeli olduğunun altını çizen Ümit Gökgöz ailelerin bu konuda çocuklarını spora yönlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Kulüp Başkanı İsmail Burak Derindere’nin spora ve sporcuya verdiği maddi ve manevi destekten ötürü çok mutlu olduklarını belirten Ümit Gökgöz, deplasmanlı lig mücadelelerini Osmancık kapalı spor salonunda yapacaklarını ve tüm Osmancıklıları maçlarına beklediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: