Osmancık Kanalizasyon Şebekesi’nde Sona Gelindi

Çorum’un Osmancık Belediyesi tarafından başlatılan alt yapı projesinde kanalizasyon hatlarının değiştirilmesi çalışmalarında sona yaklaşıldı.21 milyon...

Çorum’un Osmancık Belediyesi tarafından başlatılan alt yapı projesinde kanalizasyon hatlarının değiştirilmesi çalışmalarında sona yaklaşıldı.

21 milyon TL’ye mal olacak proje kapsamında kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu hatlarının değiştirilmesinin hedeflendiği alt yapı projesi kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, kanalizasyon hatlarının değiştirildiği çalışmalarda sona gelindiğini açıkladı.

Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, “Büyük alt yapı projemizin ilk etabı olan kanalizasyon hatlarının değişiminde kısa sürede hedeflenen kanalizasyon hatlarının yenilenmesi sağlanmıştır. Kısa sürede kanalizasyon şebekelerinin değişimini tamamlanacak ve su hatlarının döşenmesine başlanacaktır. Yüklenici firma tarafından yapılan çalışmalarda kısa sürede önemli bir yol kat edilmiştir” dedi.

Reklam
Reklam

Alt yapı yatırımlarının devam ettiği süre içerisinde Osmancık halkının büyük destek verdiğini kaydeden Başkan Yazıcı, “Biz çalışmalarımızın sırasında bütün tedbirlerimizi aldık. Ancak bazı sorunların çözümünde hele ki alt yapı gibi yatırımlarda sıkıntılar yaşanmadan sonuca ulaşılamıyor. Bu çerçevede zaman zaman çamur ve toz gibi durumlar meydana geldi. İmkanlarımızın ölçüsünde mağduriyetleri en aza indirmek için gerektiğinde gece geç saatlere hatta sabahın erken saatlerine kadar bile ekiplerimizin çalışmalarını sürdürdü. Osmancık halkında üzerine düşeni yaptı ve çalışmalarımızda hep yanımızda oldu. Tüm vatandaşlarımıza bu çalışmalarımızda yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Osmancık’ta tarihi alt yapı sorununu çözüme kavuşturulmak için başlatılan çalışmaların Arıtma Tesisi inşaatında devam ettiğini ifade eden Başkan Yazıcı, kısa süre içerisinde de su hatlarının değişiminin başlayacağını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: