Osmancık Karalargüney Köyü muhtarı Rafet Aslan vefat etti

Osmancık Karalargüney köyü Muhtarı Rafet Aslan Karalargüney Köyünde İkindi Namazı Sonrası Dualarla Ebediyete Uğurlandı

Osmancık Karalargüneyköyü Muhtarı Rafet Aslan Karalargüney Köyünde İkindi Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ebediyete Dualarla Uğurladı.

Karalargüney Köyü'nde yapılan cenaze Merasimine Osmancık İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, Çorum Halk Bankası Müdürü Cemal Kaçay, Halk Bankası Müdürü Mehmet Demirdi, Özel İdare Müdürü Erdoğan Elmaz, Osmancık Devlet Hastanesi Müdürü Atilla Çağlar, İl genel Meclis Üyeleri Zerat Zeytinli ve Mehmet Özüdoğru, Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş, Mahalle ve Köy Muhtarları ile Ankara'dan gelen yakınları çevre köylerden gelen vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Yakalandığı amansız Hastalığı nedeniyle Ankara'da tedavi gören 1959 doğumlu 2 Kız Çocuk babası Muhtar Rafet Aslan vefat etti.

2009 Yılında yapılan mahalli seçimlerde Karalargüneney köyü Muhtarı seçilen Rafet aslan 2 yıldır Kanser Tedavisi görmekteydi.

20.03 2013 günü sabah 07.00 sıraların da hayatını kaybeden Muhtar Rafet Aslan'a Allah'dan Rahmet, geride kalan kederli ailesine OSMANCIK GÜNDEM GAZETESİ ve OSMANCIK19 olarak başsağlığı ve sabır dileriz...

Kaynak:www.osmancikgundem.com

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: