Osmancık METEM'den yıl sonu programı

Osmancık METEM öğrencileri tarafından muhteşem yıl sonu eğlence programı düzenlendi

Osmancık METEM öğrencilerinin yıl sonu için hazırlayıp sundukları eğlence programı, izleyenlere muhteşem ve güzel bir akşam yaşattı.

Osmancık Belediye Kültür merkezi'nde düzenlenen programa Çorum Kamusen İl Temsilcisi (Başkanı) Mahmut Alparslan, Osmancık Türk Eğitim Sen Başkanı Salim sal, Okul Müdürü Barış Arslan Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul öğrencilerinin hazırlayıp sahneledikleri çok sayıda skeç, kısa perdeli tiyatro, müzikal ve taklitler profesyonel oyuncuları aratmayacak cinsten çok güzeldi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerinin yaptıkları bazı TV programlarının taklitleri göz doldururken izleyenleri kahkahalara boğdu.

Böyle bir programı izlemeyenler çok şeyler kaçırdıklarının farkında bile değiller. Böyle bir programda emeği geçen herlkesi canı gönülden kutluyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: