Osmancık MHP Kadın Kolları Seçimlere Çok Çalışıyor

Osmancık'ta MHP Kadın Kolları Esnaflara Tanıtım Broşürleri Dağıttılar

Osmancık MHP Kadın Kolları Seçimlere Çok Çalışıyor

Osmancık'ta MHP Kadın Kolları Esnaflara Tanıtım Broşürleri Dağıttılar

Çorum, Osmancık MHP Osmancık Kadın Kolları Başkanı Gülşen Zengin ve Yönetimi MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Haydar Kurşun’a ait tanıtım broşürlerini, cadde cadde dolaşarak Osmancık esnafına ve vatandaşlara dağıttılar.

ZENGİN; VAR GÜCÜMÜZLE, AZİMLE, GAYRETLE, YILMADAN, USANMADAN ÇALIŞMAKTAYIZ

Osmancık MHP Kadın Kolları Başkanı Gülşen Zengin MHP’nin bayrağını Osmancık’ta dalgalandırmak için çok çalıştıklarını belirtti. Zengin Osmancık’ta Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını daha önce olduğu gibi yine dalgalandırmak için Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Partililer olarak, var gücümüzle azimle, gayretle, yılmadan, usanmadan çalışmaktayız. Ekibimizin çalışkanlığı, azmi ve kararlılığı ve sahiplenme duygusu bize ve partimize ayrıca güç vermektedir.” dedi.

Reklam
Reklam

Zengin, Artık halkımız Türkiye’de olanları TV’ler, gazeteler ve İnternet aracılığı ile gördüklerinin altını çizerken, Osmancık’ın hali ise ortada her taraf çamur deryası, çakır, çukur maşallah yollarımız bebek mezarı gibi olduğunu belirtti.

Çok söze gerek yok. Diyen MHP Kadın Kolları Başkanı Gülşen Zengin, Osmancıklı hemşerilerimizin aklıselim düşünme zamanının geldi de geçtiğine dikkat çekerek, biraz akılcı hareket ederek düşünmeleri doğruyu bulmalarına yetecektir. dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: