Osmancık SBS şampiyonu Empati 'den

Osmancık Empati Dershanesi Öğrencileri Osmancık 1.si, Osmancık 2. si Çorum 14.lüğünü elde etti

2012-2013 eğitim-öğretim sezonu sonunda yapılan SBS sonucunda Osmancık 1.si,Çorum 12. si Empati Dershanesinden İrem Nur Yalçın, yine Osmancık 2. si Çorum 14.sü de Empati Dershanesinin başarılı öğrencisi Damla Halat oldu.

Osmancık SBS birincisi İrem Nur Yalçın yaptığı açıklamada başarısında Empati Dershanesinin ve Gemici Ortaokulunun çok büyük katkısı ve önemli bir payı olduğunu söyledi. Özellikle dershanemizdeki aile ortamının, bire bir etüt sistemiyle birlikte bizlere sunulan rehberlik hizmetlerinin çok önemli ve büyük bir zincirin parçalarını oluşturduğunu, kendi çalışmalarının da özverili bir şekilde olmasıyla birlikte bu zincirin parçalarının tamamlandığını söyleyerek başarının geldiğini, yapılan SBS sonucunda birinci olmasını hem kendi ve ailesi adına hem de okulu ve dershanesi adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu,.çevresinden çok güzel tepkiler aldığını ve bu sonuçla birlikte neleri başarabileceğini anladığını söyledi.

Reklam
Reklam

Osmancık 2.si Çorum 14.sü Damla Halat ise almış olduğu bu sonuçla birlikte başarısında emeği geçen ailesine, okuluna ve Empati Dershanesine teşekkürü bir borç bildiğini ve gerçekten çok mutlu olduğunu söyledi. Empati Dershanesini tercih ederek ne kadar isabetli bir tercih yaptığını belirten Damla Halat, ortaöğretime hazırlanan tüm Osmancıklı öğrenci arkadaşlarını Empati Dershanesi’ne davet ettiğini ifade etti.

Osmancık Empati Dershanesi Müdürü Adem Akgül ise sonuçların açıklanmasıyla birlikte gerek Osmancık ve Çorum’da derece yapan öğrencileri adına, gerekse diğer başarılı öğrencilerimiz adına gururlu ve mutlu olduğunu ifade etti. Akgül, özellikle 2012-2013 eğitim-öğretim yılında uygulamaya koymuş oldukları “birebir etüt sistemi” ile Osmancık’ta bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek gerek YGS-LYS, gerekse SBS’de kazanmış olduğumuz başarıları bu sisteme ve Çorum’un en kaliteli öğretmen kadrosunun göstermiş olduğu kaliteli eğitim ve öğretime borçlu olduklarını ifade etti. Akgül, Osmancık derecesi çıkarmanın önemli olduğunu ancak asıl başarının tüm öğrencileri başarıya ulaştırmak olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Akgül, yeni dönemde yeniden bu ve bundan daha iyi başarıları yakalamak adına tüm öğrencileri Empati Dershanesine beklediklerini ve Empati Dershanelerinde eğitim görmenin tüm öğrencilerin hakkı olduğunu söyleyerek sözlerini bitirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: