Osmancık' ta doktora bıçaklı saldırı

Osmancık İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Alperen Kısa makamında bıçaklı saldırıya uğradı.

Çorum'un Osmancık İlçesinde meydana gelen bıçaklı saldırıda Osmancık İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Alperen Kısa Şizofren hastası olduğu tespit edilen Ekrem U. (40) tarafından göğsünden bıçaklanarak yaralandı.

Olay bu sabah 10.30 ‘ da ilçe Sağlık Grup Başkanlığı makamında meydana geldi.

40 yaşında Çorum Kargı ilçesi nüfusuna kayıtlı Hacıhamza Beldesinde ikamet eden U.'nun 16.10.2012 tarihinde şizofren raporu aldığı belirlendi.

Daha önceden konut dolandırıcılığı ve mala zarar verme suçlarından sabıkası bulunan zanlı, Osmancık İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Alperen Kısa makam odasına girerek hiç bir sebep yokken, yanında taşıdığı bıçağı çıkararak doktorun göğsüne sapladı.

Reklam
Reklam

Doktorun kendini savunması ile ikinci defa bıçaklayamayan zanlı Sağlık Grup Başkanlığı personeli tarafından etkisiz hale getirildi. Bu sırada polis çağırıldı.

Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle gözaltına alınan U. Emniyet Müdürlüğünde alınan ilk ifadesinin ardında muayene için Osmancık Devlet Hastanesine getirildi.

Olayla ile ilgili açıklama yapan Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük “Sağlık Grup Başkanı Kısa'nın sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederek, zanlının şizofreni hastası olduğu belirtti. Daha önceden de konut dolandırıcılığı ve mala zarar verme suçlarından sabıkası bulunduğunu belirten Kaymakam Küçük, zanlının ifadelerinin alınmasından sonra mahkemeye çıkarılacağını belirtti.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: