Osmancık Tesis Der Ankara’da

Osmancık Tesis Der Ankara’da yapılan Medya Okuryazarlığı Çalıştayı’na Katıldı

Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun 30 Haziran-01 Temmuz tarihlerinde Ankara Bilkent Otel’de gerçekleştirdikleri Medya Okuryazarlığı Çalıştayı’na gelen davet üzerine Televizyon ve Sinema Seyircisi Hakları Derneği ( Tesis-Der) de katıldı.

Çalıştayın kendileri için ufuk açıcı bir toplantı olduğunu belirten Televizyon ve Sinema Seyircisi Hakları Derneği Başkanı M.Özhan Arslan çalıştayla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Dernek olarak katıldığımız çalıştay, bürokratlarımız, ülkemizin değerli hocaları ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşen çalıştay kendimiz açısından çok verimli geçti. Tam bir beyin fırtınasının içinde bulunarak Medya Okuryazarlığı konusunda hem bilgilendik hem de önerilerimizi söyleyerek programa katkı sunmaya çalıştık. Oturum aralarında da özel sohbetlerle gelen arkadaşlarımızla tam bir bilgi şöleni içerisinde sohbet etmekten mutlu olduk. Bu anlamda çalıştayı düzenleyen ve katkı sunan herkese teşekkürlerimi bir borç biliyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çalıştayda Yaşam Boyu Medya Okuryazarlığı toplantılarına katılan Televizyon ve Sinema Seyircisi Hakları Derneği Eğitim ve Sosyal İşler Genel Başkan Yardımcısı Psikiyatr Dr. Vedat Bilgiç de çalıştayın insanımızın gelecekte daha huzurlu, mutlu en önemlisi de bilinçli yaşaması için gerekenlerin konuşulduğu toplantının çok verimli geçtiğini belirtti.

Ayrıca “Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Ömer Bozoğlu Bey’e misafirperliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çalıştay boyunca ilgisi bizleri onurlandırması ve derneğimizin güzel işlere imza atması için devamlı fikir alışverişinde bulunması da bizleri çok memnun etmiştir.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: