Osmancık Uçurtma Şenliğinde

Osmancık Ortaokulu, Çorum'u Türkiye' de Temsil etti

Osmancık Uçurtma Şenliğinde

Osmancık Ortaokulu, Çorum'u Türkiye' de Temsil etti

Çorum Osmancıklı öğrenciler kendileri gibi 81 ilden birer okulun öğrencilerinin katıldığı etkinlikte hazırladıkları uçurtmalarını uçurarak gönüllerince eğlendiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı " Uçurtmalarla Çok Daha Yükseklere" konulu ulusal destek projesine her ilden bir okul kapsamından Çorum'da tek okul olarak katılan Osmancık Ortaokulu öğrencileri, koordinatör öğretmen Feyza Hediye Karatay ile öğretmenleri İlhan İpek, Ekrem Geçmiş, İlknur Şeremet ve Okul Müdürü Aşkın Liman eşliğinde uçurtmalarını daha yükseklere çıkarmaya çalıştılar.

Reklam
Reklam

Proje ve etkinlik hakkında bilgi veren Okul Müdürü Aşkın Liman, öğrencilere, aileleri ve öğretmenleri ile işbirliği içinde çalışma ortamı hazırlamak, öğrencilerin, hayal güçlerini kullanarak geleceğe yönelik düşüncelerini açığa vurmalarını eğlenceli bir hale getirebilmek ve onlara öz -güven kazandırabilmek, okulların eğitim yönünün yanında sosyal yönlerini de vurgulamak, eğitimin içinde olan veya eğitime yeni başlayacak bireylerin eğitim kurumlarına bakış açılarını pozitif yönde geliştirmek amacıyla katıldıkları bu Ulusal Destek Projesi katılımcı 5. sınıf öğrencileriyle çok olumlu etkiler bıraktığını, grup çalışması, öğretmenlerle kaynaşma ve okulun sosyal yönünü algılanması bakımından amacına ulaştığını vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: