Osmancık ve Kargı’da elektrik kesintisi

Çorum'un Osmancık ve Kargı ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Çalık Yedaş Osmancık Elektrik Dağıtım Merkezi yük ayırıcılarında bakım ve onarım çalışması yapacak. Bu nedenle ilçe genelinde 2 saat elektrik kesintisi yaşanacak.

Çalık Yedaş İl Koordinadötlüğü elektrik kesintisinin ilçe merkezinde 30.06.2012 Cumartesi günü saat 07.00 ile 09.00 arasında yapılacağını bildirdi.

KARGI’NIN KÖYLERİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kargı ilçesine bağlı köylerde de elektrik kesintisi yapılacak. 01.07.2012 Pazar günü Karayollarının köprü yapımı nedeniyle direk öteleme çalışması yapılacak.

Reklam
Reklam

Bu nedenle Kargı ilçesine bağlı bazı köylerde ve özel işletmelerde 08.00 ile 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak. Kesintiden Çakırlar, Yeşilköy, Dereköy, Avşar, Kavakçayı ve Hacıveli grubu ile bu mevkilerdeki fabrika ve işletmeler etkilenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz