Osmancıklı Aldemirler' den Çorum'da 3. İş Yeri

Osmancıklı iş Adamı Murat Aldemir'in s tarafından kurulan bölgenin en büyük lastik servisi Çorum'un Küçük Sanayi Sitesi’nde hizmete girdi.

Osmancıklı Aldemirler' den Çorum'da 3. İş Yeri

OSMANCIKLI İŞADAMI MURAT ALDEMİR ÇORUM’DA 3. DÜKKANINI AÇTI

Aldemirler Otomotiv tarafından kurulan bölgenin en büyük lastik servisi Küçük Sanayi Sitesi’nde hizmete girdi.

700 metrekare kapalı alana sahip olan Michelin - Euromaster Çorum yetkili servisi, KSS 47. Sokak numara 1’de faaliyet göstermeye başladı.

Euromaster Bölgeler Operasyon Müdürü Kerem Ertürer ve Franchise Bölge Müdürü Tegin Akyürek’le birlikte yeni şubelerini tanıtan Aldemirler Otomotiv yetkilisi Murat Aldemir, “Lastik sektöründe bölgenin en büyük profesyonel servis noktasını Çorum’a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Çorum’un en büyük lastik otelini de aynı çatı altında hizmete sunduklarını belirten Murat Aldemir, “Tesisimiz aynı anda 5 araca hizmet verebilecek kapasitede” diye konuştu.

1999 yılında Osmancık’ta kurulan Aldemirler Otomotiv’in 2006 yılında Michelin Lastikleri bayiliğiyle birlikte Çorum Aşağı Sanayi’de hizmet vermeye başladığını hatırlatan Aldemir, “2013 yılında yeni bir yatırıma daha imza atarak KSS’de bölgenin en büyük servisini hizmete sunduk” dedi.

Lastik satışının yanı sıra rot, balans, nitrojen hava dolumu, lastik değişimi, lastik oteli ve hızlı servis hizmetleri de sunduklarını anlatan Aldemir, yeni şubelerinin Michelin markasının Euromaster konseptine uygun şekilde dizayn edildiğini kaydetti.

‘EUROMASTER ARTIK ÇORUM’DA’

‘Lastik Uzmanlık İşidir’ sloganıyla faaliyet gösteren Euromaster ve hizmetlerinden de bahseden Aldemir, şu bilgileri verdi:

“Euromaster, lastik ve ilişkili hizmetlerde (binek, ağır vasıta, iş makinesi ve tarım) Avrupa lideri, hafif araç bakımında ise hızla gelişen bir marka. Avrupa'nın en yaygın lastik dağıtım ağı olan Euromaster, 17 ülkede, 2 bin 300'den fazla servis noktasında müşterilerine hizmet veriyor.

Reklam
Reklam

2012 yılı itibariyle Türkiye pazarına giren Euromaster, lastik konusundaki uzmanlığı ve sunduğu araç bakım hizmetleri sayesinde, rahat ve güvenli yolculuklar için tüm müşterileri tarafından tercih edilen Servis Ortağı olma amacında.

Bütünlük, profesyonellik, yenilikçilik, yaygın servis ağı, tecrübeli ekipleri ve müşteriye sunulan titiz hizmet, gelecek için en iyi garanti.

Euromaster servis noktalarında lastikle ilişkili hizmetlerin (sökme/takma, balans, ön düzen, nitrojen, tamir ve lastik oteli) yanında yağ, filtre, akü, silecek, klima, amortisör, egzoz gibi hafif araç bakım hizmetleri uzman personel tarafından veriliyor.

Aldemirler Otomotiv olarak Euromaster hizmet kalitesini Çorum’a taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak isteyen herkesi Küçük Sanayi Sitesi 47. Sokak numara 1’de faaliyet göstermeye başlayan yeni servisimize bekliyoruz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: