Osmancıklı İş Adamı Gökten’den Mevlid-i Şerif ve Yemek

Osmancık’ın tanınmış iş Adamlarından Hakkı Gökten Mevlid-i Şerif okutarak iftar yemeği verdi.

Çorum’un Osmancık ilçesi’nde İş Adamı Hakkı Gökten Osmancık İBD Dinlenme Tesislerinin toplantı salonu ve bahçesinde, Ravza Nur ilim Ve Kültür Derneği’nin tanınmış Hocalarından Lokman Varlık Hoca Efendi ve diğer Hocaların katılımı ile Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-İ Şerif Okutarak yüzlerce kişiye iftar yemeği ikramında bulundu

Osmancıklı İş Adamı Hakkı Gökten Mevlid-i Şerif’e gelen tüm davetlileri tek tek güler yüzle karşılarken, İş adamının sevenleri ise böyle bir günde yalnız bırakmadılar. Yoğun katılımın olduğu Mevlid-i Şerif yemeğine Osmancık Belediye Eski Başkanı Bekir Yazıcı, partililer, İş adamları, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Hocalar tarafından Kuran-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve Salavat-ı Şerifler okundu, İş Adamı Hakkı Gökten’in kısa bir süre vefat eden eşi ve geçmişleri için bol bol dualar edildi. Mevlid-i Şerif’in ardından katılanlara yemek ikram edildi.

İş Adamı Hakkı Gökten Hakk’ın rahmetine kavuşan eşi ,tüm akrabaları ve dostları için mevlid yemeği verdiğini söyleyen Gökten böyle bir günde bizleri yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür ettiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz