Osmancık'ta aile kavgası hastanede bitti

Osmancık'ta kayınvalidesinin evine gelerek 7 yaşındaki oğlunu almak isteyince yaşanan arbedede kayınvalide Fatma Demir hastanelik oldu.

Osmancık'ta eşi ile üç yıldır ayrı yaşadığı öne sürülen R.Ç. eşinin yanında kaldığı kayınvalidesinin evine gelerek 7 yaşındaki oğlunu almak isteyince yaşanan arbedede kayınvalide Fatma Demir hastanelik oldu.

İddiaya göre eşinden 3 yıldır ayrı yaşayan R.Ç. geçtiğimiz gün Gemici Mahallesinde eşinin yaşadığı kayınvalidesinin evine gelerek 7 yaşındaki oğlu Mert'i almak istedi. Annesinin evde olmadığını söyleyen kayınvalide çocuğu vermek istemeyince damadı ile yaşadığı arbede sonucu sol kolunun üzerine düştü.

Reklam
Reklam

Olayın polise haber verilmesinin ardından olay yerine gelen ambulansla Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılan yaşlı kadının sol kolunun 2 ayrı yerden kırıldığı teşhis edildi.

Osmancık Devlet Hastanesinde tedavisi süren Fatma Demir ''Beyim çarşıya çıkmıştı. Aradan 10 dakika geçti, kapı çaldı. Kapıyı açtığım gibi babası torunumu kolundan tutup dışarıda bekleyen birisine verdi. Vermemek için direnirken sol kolumun üzerine yere düştüm. Arkalarından dışarı çıktım, yanında 4 kişi daha vardı. Bağırarak mahalleliden yardım istedim ancak sesimi kimseye duyuramadım. Daha sonra cep telefonundan polisi aradım. Ambulans geldi, hastaneye kaldırdılar. Kolum iki yerinden kırılmış.'' dedi.

R.Ç'nin eşi Arzu Ç. ise (28) üç yıl önce boşanma davası açtığını ancak eşi boşanmak istemeyince mahkemenin boşamadığını söyledi.

Ailesi ile birlikte yaşayan tekstil işçisi Arzu Ç.; ''2005 yılında evlendik. Evlendikten 2 ay sonra şiddetli geçimsizlik başladı. Evimizde şiddet hiç bitmedi. 3 yıl önce de ayrıldık. Evi kendisi terk edip gitti zaten. Ayrı yaşamaya başlayınca Aile Mahkemesine başvurdum. Karşı taraf boşanmayı istemeyince mahkeme düştü. Aile yakınları ile birlikte geldiklerinde çocuğu görmesine izin veriyordum, hatta alıp götürüyorlardı. Ancak kendisine güvenmediğim için tek başına gelirse çocuğumu emanet etmiyordum. Böyle bir şey yapmasından korkuyordum'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Olayın Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan soruşturmanın ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: