Osmancık'ta AK Partili Ercan Arslan'ın acı günü

Çorum Osmancık AK Parti Yönetim kurulu Üyesi Ercan Arslan’ın vefat eden annesi toprağa verildi

Çorum’un Osmancık ilçe AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Oto Galerici “Emre Otomotiv” sahibi Ercan Arslan ile Erdoğan, Erol, Dursun Hatice ve Birsen Arslan’ın anneleri Saniye Arslan vefat etti.

Osmancık Çiftlikler Mahallesi Ali Ağa’nın Tepe mevkisinde bulunan camiye getirilen merhume Saniye Arslan’ın cenazesi öğle namazına müteakip çok kalabalık bir cemaatle kılınan cenaze namazının ardından Osmancık Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan mezarlığa yapılan dualarla defnedildi.

Cenazeye Osmancık belediye başkanı Bekir Yazıcı, Osmancık ilçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Osmancık Muhtarlar Derneği Onursal Başkanı ve belediye meclis üyesi Alaattin uğur ile, AK Parti yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları başkanları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Osmancık Gündem Gazetesi olarak Merhume'ye Allah'tan Rahmet, geride kalan kederli Arslan ailesine baş sağlığı ve sabır dileriz…

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: