Osmancık’ta Anneler Günü kutlamaları

Osmancık’ta “Anneler Günü” Melodi Eğitim Derneği ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Melodi Eğitim Derneği tarafından Osmancık Kültür Merkezinde düzenlenen programda dernek üyeleri tarafından “Ana Yüreği” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Anneler gününün anlamının sinevizyon gösterisi ile anlatıldığı programda çocukların okuduğu anne şiirleri duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Programda doğuştan elleri ve ayakları olmayan Küçük Ahmet’in annesi Yeter Aktaş yılın annesi ilan edildi. Duygularını gözyaşları içinde dile getiren Aktaş; çocuğunun kendisi için bir engel olmadığını ve onu canından çok sevdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Bekir Yazıcı’nın eşi Nihal Yazıcı yılın annesi seçilen Yeter Aktaş’a çiçek verdi.

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi ise anneler gününü renkli bir etkinlikle kutladı. Derneğin kursiyerleri uçan balonlara anneleri için birer mesaj yazarak gök yüzüne bıraktı. Onlarca uçan balon anne sevgisini içeren mesajlarla gökyüzüne uçtu.

Dernek Başkanı Kazım Sekili annelerin hakkının hiçbir şekilde ödenmeyeceğini belirterek tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: