Osmancık’ta Arif Nazım Konseri

Ülkü Ocakları Osmancık Şubesi tarafından düzenlenen Türkçülük Günü etkinliklerinde ünlü sanatçı Arif Nazım konser verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Parkındaki açık hava sahnesinde düzenlenen konseri MHP Çorum İl Başkanı Ercan Daştan, MHP Osmancık ilçe Başkanı Yusuf Başkemer, Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Çelik ve Osmancık Ülkü Ocakları Başkanı Kamil Aksan izledi. Konsere vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Konserde sahne alan ünlü sanatçı Arif Nazım ülkücülerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ünlü sanatçının seslendirdiği türkülere eşlik eden ülkücüler sahne önünde Türk Bayrağı açtı.

Şiirleri ve türküleri ile doyumsuz bir konser veren Arif Nazım gece boyunca ülkücüleri coşturdu.

Reklam
Reklam

Konserde daha önce Osmancık’ta doktor olarak görev yapan halk müziği sanatçısı Dr. Altan Keman da sahne aldı.

Sanatçılara çiçek veren Osmancık Ülkü Ocakları Başkanı Kamil Aksan yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Aksan; “Bizler Tanrı dağlarında ruhunu vücuda getirmiş, Baykal gölünde abdestini tazelemiş, Fergana vadisinde dünyaya medeniyet dersi vermiş, Yeniseyde dünyaya okumayı yazmayı öğretmiş kağan ve hakanların torunlarıyız. Bizler Hoca Ahmet Yesevi,Mevlana, Yunus Emre ,Hacı Bektaş,Kaşgarlı Mahmut ile dünyaya sevgiyi, kardeşliği ,merhameti öğretmişizdir. Bizler Malazgirt’te Anadolu kapılarını Türklere ve İslamiyet’e açan Alparslanın,3 kıtada at koşturup çağlar açıp çağlar kapatan Osman Beylerin, Fatihlerin, Kanunilerin, Abdulhamitlerin; yurdun dört bir yanı düşman işgaline uğradığında Türk milletinin önüne düşüp Kurtuluş mücadelesini başlatan Mustafa kemalin torunlarıyız. Dünyada insanlığından sapmış, azmış, kudurmuş milletleri inancı ile –kültürü ile-gücü ile terbiye edecek olan ulus Türk milletidir. Kıyamet günü gelmedikçe Türk milletinin ilini, töresini, birlik ve beraberliğini kimse bozamayacaktır. Buna inancımız tamdır.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: