Osmancık'ta Cami Bahçeleri Tabiat Köşesi Oluyor

Osmancık Belediyesi ortak kullanım alanlarından olan okul ve cami bahçelerindeki yeşil alan düzenleme çalışmalarını sürdürüyor....

Osmancık Belediyesi ortak kullanım alanlarından olan okul ve cami bahçelerindeki yeşil alan düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezinde bulunan Huzur Camii bahçesinde yeşil alan düzenleme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, "İlçemizin ortak yatırımlarını sürdürürken bir yandan da cami ve okul bahçelerimizi tabiat köşeleri haline dönüştürmeye devam ediyoruz" dedi.

Osmancık Belediyesi ilçe merkezinde bulunan Huzur Camii bahçesinde çevre düzenlemesi ve yeşil alan çalışması başlattı. Cami bahçesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, "İlçemizin ortak kullanım alanları arasında yer alan cami ve okul bahçelerimizi tabiat köşelerine dönüştürüyoruz. Bu kapsamda Huzur Camimizin bahçesinde oturma alanları, çim zemin, karo döşeme ve bitkilendirmeden oluşan çevre düzenleme çalışmalarımızı başlattık. Camimizin atıl durumda bulunan alanını hem tabiat köşesine dönüştürüyor hem de yeni alanlar oluşturuyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

İlçede bulunan Şeyh Hasan Camisi'ndeki çevre düzenleme çalışmalarının ardından Huzur Camii'ndeki çalışmaların da devam ettiğini kaydeden Başkan Yazıcı, çalışmaların dört bir alanda hızla sürdüğünü bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: