Osmancık'ta Emirhan Gömeç Sünnet Oldu

Çorum Osmancık'ta belediye başkan vekilliği yapmış iş adamı İsmail Gömeç in torunu Emirhan Gömeç erkekliğe ilk adımını attı.

Çorum Osmancık'ta biri dönem belediye meclis üyeliği ve belediye başkan vekilliği yapmış iş adamı İsmail Gömeç ile Kadir Güdek’in torunu Emirhan Gömeç erkekliğe ilk adımını attı.

Mogaz, Cansu veAkdağ su bayii osmancıklı İşadamı İsmail Gömeç ile Kadir Güdek’in torunu, Mensure & Murat Gömeç çiftinin biricik oğulları Emirhan Gömeç erkekliğe ilk adımını attı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı bir araç konvoyu ile Emirhan Gömeç ve arkadaşlarına Osmancık turu yaptırıldı.

Çocuk gezdirmenin ardından davete katılanlar Gemici Sahil Park Konutları’nda bulunan Hayal Cafe’de verilen düğün yemeğinde bir araya gelirken Gömeç ailesi sünnet olan çocukları Emirhan Gömeç’in ilk mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadılar.

Reklam
Reklam

Gömeç ailesine sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu uzun bir hayat dileriz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz