Osmancık'ta fındıklar inşaattan bir ilk

Fındıklar İnşaat, Osmancık'ta hiç uygulanmamış yeni bir sistemi inşaat temelinde uyguluyor.

Osmancık’ta yapılan inşaatlarında ve bu sektörde yaptığı toplu konutlarla ön plana çıkan, uzun yıllardır bu sektörde hizmet veren kendinden sıkça bahsettiren Fındıklar İnşaat, Osmancık’ta bir ilke imza attı.

Osmancıklılara yeni sistemin tanıtım amacı ile tören düzenlendi. Törene Osmancık kaymakamı İbrahim Küçük, Osmancık Belediye Meclis Üyesi Alaaddin Uğur, Osmancık Fenerbahçeliler derneği başkanı, Osmancık Müteahhitler, Mimarlar ve Mühendisler Derneği başkanı, Kurşunoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci İş adamı Haydar Kurşun ile inşaat sektörü çalışanları ile çok sayıda iş adamı, esnaf ve vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Açılış yapılan dualarla gerçekleşirken katılımcılara pilav üstü et kavurma ile ayran ikram edildi.

Açılışta kısa bir konuşma yaparak katılımcılara bilgi veren Fındıklar İnşaat yetkilisi Osman Salih Fındık; Bu Toplu Konut Site inşaatının Üç blok halinde yapıldığını, her blok için toprak zemin altına 130 adet beton kazık dikildiğini zeminde toplam 400’e yakın kazık bulunacağını kaydetti.

Kaymakam Küçük, Osmancık ilçesinin 1. derecede deprem kuşağında olması nedeniyle, inşaatların sağlam bir temel üzerine yapılmasının gerekliliğini savunarak, bu tür yapıların sağlam olmalarının olası bir depremde can ve mal kaybını önlediğini, depremlerde bina sağlamlığının daha da çok önem taşıdığına dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: