Osmancık’ta H. Bahattin Bilge toprağa verildi

Osmancık eşraflarından büyük usta Hacı Bahattin Bilge Hakk’ın Rahmetine kavuştu.

Osmancık Kızılırmak Mahallesi sakinlerinden İş adamları Selim ve sakin Bilge’nin babası, İlçemizin en eski şoför ve nakliyecilerinden, İlçemizde en eski araç kullanma belgesi olan, 1940’lı yıllarda başlayan sanayileşmenin öncülerinden Hacı Bahattin Bilge rahatsızlığı nedeniyle uzun zamandır tedavi görmekteydi kaldırıldığı Osmancık Devlet Hastanesinin yoğun bakım servisinde 16 Haziran 2012 Cumartesi günü sabahı Bilge Hakk'ın Rahmetine kavuştu.

Osmancık Ulucamii’ de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Osmancık Asri Mezarlıkta kalabalık bir katılımla yapılan dualarla toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Cenazeye Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, MHP Çorum İl başkanı Av. Ercan Daşdan, MHP İl yönetim kurulu üyesi Milletvekili adayı Hüseyin Esenyel, Çorum Garnizon Komutanı Albay Hakan Saraç, Çorum il Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Osmancık Garnizon komutanı Levent Öztürk, Osmancık ilçe Emniyet Müdürü Murat Nebioğlu, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Av. Oğuzhan Kaya, CHP Osmancık ilçe başkanı Sadık Eker, MHP Osmancık ilçe başkanı Yusuf Başkemer, Osmancık eski belediye Başkanlarından i. Avni Kılıç Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Osmancık toprak sanayicileri başkanı Yakup Karaca , MHP milletvekili adayı iş adamı Haydar Kurşun, belediye meclis üyesi İş adamı Alaattin Uğur, MHP belediye meclis üyesi İş adamı Yusuf Çıplak, belediye meclis üyesi İş adamı Hakan Okudan, başkan vekillerinden belediye meclis üyesi encümen üyesi OGİAD başkanı İş adamı Mustafa Çıplak, OGİAD yönetim kurulu üyesi Besim Özüdoğru, Osmancık Ülkü Ocakları başkanı Kamil Aksan, Osmancık Atatürkçü düşünce derneği başkanı Mehmet Gökel, Ulusoy Asya Dinlenme tesisleri yönetim kurulu üyeleri İş adamları Arif ve Aytaç Baba, Karakaşlar Holding Genel Müdürü Adem Gökçe, Osmancık leblebiciler ve kuruyemişçiler derneği başkanı işadamı Muharrem Atagün, birçok sivil toplum kuruluşu başkan ve üyeleri ile banka ve daire müdürleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Yeni Gündem Gazetesi olarak Osmancığın asırlık çınarlarından Hacı Bahattin Bilge’ye Allah’tan Rahmet geride kalan kederli ailesine, oğullarına, kızlarına, damatlarına ve torunları ile eş, dost, hısım akrabalarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz