Osmancık'ta hanedan otel-restaurant açıldı

Osmancık'ta Hanedan Otel-Restaurant Osmancık-Samsun D-100 Karayolu 5. Kilometrede yapılan dua ve törenle halkımızın hizmetine açıldı

Osmancık'ta Hanedan Otel-Restaurant Açıldı

Osmancık'ta Farkındalık yaratan kaliteli hizmet sunan artık bir marka haline gelmiş Hanedan Restaurant Osmancık – Samsun D-100 karayolu 4. kilometre de otel olarak ta hizmet verecek.

Haneden Restaurant Kamil Yolu Işıklı Kavşağında hizmet vermekteydi. Artık 2. şube olarakta halka hizmetine devam edecek olan Hanedan Otel-Restaurant yine Meşhur Osmancık Sırık Kebabı na yapacak.

Osmancık'ta marka olmuş Hanedan Otel-Restauran'tın ikinci şubesinin açılışı görkemli bir törenle yapıldı.

Reklam
Reklam

Açılışa Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Jandarma Komutanı İrfan Kıymaz, Milli Eğitim Müdürü Fatih Üçok, OSMİAD Başkanı Sakin Bilge, OGİAD Başkanı Mustafa Çıplak,Partililer, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, ''İlçemizde yeni iş yerlerinin açılışını yapıyoruz. Yol kenarında açılışını yaptığımız yatırımlar ilçemiz için daha da önem arz ediyor. Çünkü turizme yönelik faaliyet gösteren bu işletmeler ilçemiz için dışarıdan getiri sağlayan bir gelir kaynağı konumunda. Bu nedenle yol kenarı tesislerimizin sayısının artması hem ilçemiz için hem de bu alanda faaliyet gösteren diğer işletmeler için önemli. Çünkü bu tesislerin varlığı böyle bir sektörün yalnızca burada olduğuna işaret ediyor ve bu alanda ilçemizin ismini duyuruyor'' dedi.

Hanedan Restaurant'ın açılış kurdelesini Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, OSMİAD Başkanı Sakin Bilge, İş Adamı Aytaç Baba, iş Adamı İzzet Karakaş ile birlikte kesti.

İşletmeciliğini Özcan Göbel'in yaptığı Hanedan Otel-Restaurant, Müşterilerine Meşhur Osmancık Sırık Kebabının yanı sıra, lüks lokantalarda olması gereken herşeyi ve yöresel lezzetleri de sunuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: