Osmancık'ta konferans verdi

Osmancık'ta Doç. Dr. Mustafa Can Konferans Verdi

3-9 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerinde Cumartesi günü Osmancık Belediyesi Kültür Merkezinde Doç. Dr. Mustafa Can tarafından saat 14.00 'de Konferans verildi.

Sunuculuğunu Kalekapısı Camii İmam Hatibi Turan Sekili’ nin yaptığı Konferansa İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Can, Osmancık İlçe Müftüsü Süleyman Çoban ile Osmancık ilçe müftülüğünde görevli eğitmenler ve din görevlileri katıldı.

Konferans Saygı duruşu ve İstiklal Marşı' nın söylenmesinin ardından Kur'an-ı Kerim okunması ile başladı. Konferansın açış konuşmasını Osmancık İlçe Müftüsü Süleyman Çoban yaptı. Çoban haftanın önemi hakkında bilgi verirken, konferansa katılanlara Doç. Dr. Mustafa Can’ı tanıttı.

Reklam
Reklam

Ardından kürsüye gelen İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Can Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında konferans verdi. Konferansta çarpıcı açıklamalarda bulunarak Din ve İslam ahlakı hakkında örnekler vererek dinleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz