Osmancık'ta Otomobil Yoldan Çıktı; 3 yaralı

Çorum'un Osmancık ilçesinde bariyerlere çarparak şarampole uçan otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Kaza Çorum’un Osmancık ilçesi Ovacıksuyu köyü mevkisinde meydana geldi.

Giresun'dan Sakarya’ya giden 29 yaşındaki Hüseyin Yılmaz’ın kullandığı 28 AN 271 plakalı otomobil, Ovacıksuyu köyü mevkisinde, kar yağışı ve ıslak zemin nedeniyle sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi neticesinde yoldan çıkan otomobil, yol kenarında bulunan bariyerlere çarparak şarampole devrildi.

Kazada, sürücü Hüseyin Yılmaz ile araçta yolcu olarak bulunan 35 yaşındaki Emine Usluoğlu ve 34 yaşındaki Esat Kızıltaş yaralandı.

Reklam
Reklam

Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Yaralılardan sürücü Hüseyin Yılmaz ile Esat Kızıltaş İleri tetkik ve tedavi için Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz