Osmancık'ta Pazar Esnafı Ateş Yakarak Isındı

Çorum' un Osmancık ilçesinde pazarcılık yapan esnaf, yağmur altında üşüyünce ateş yakıp ısınmaya çalıştı.

ÖZEL HABER

Yağmurun yağdığı pazarda satış yaparak para kazanmaya çalışan esnaf, yağmur nedeniyle ıslanınca üşüdüler. Soğuktan korunmanın çözüm yolunu ateş yakarak aradılar.

Taşıtlarıyla Adana ve Mersin’ den Osmancık sebze pazarına mal getiren pazarcı esnafları İbrahim Öksüz, Mustafa Özkaya ve Şerafettin Öksüz tezgâhlarında sebze satışı yapmaya çalışırken yağmurun aralıksız devam etmesi nedeniyle ıslanarak üşüdüler.

Yağmur nedeniyle hava sıcaklığının düştüğü Osmancık’ta pazarcı esnafı çadır altında meyve ve sebze kasalarını yakarak ısınmaya çalıştılar.

Reklam
Reklam

Başka çareleri olmadığını ifade eden pazarcı esnafı Şerafettin Öksüz “Pazarcılık zor iş, yazın sıcak, kışın soğuk. Kışın havalara uygun giyiniyoruz. Ama daha Ekim ayındayız, böyle soğuk görmedik. Yağmur yağınca hava birdenbire soğudu, yağmur altında giysilerimiz ıslanınca üşüdük, ateş yakarak hem ısındık, hem de ıslanan giysilerimizi kurutmaya çalıştık” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: