Osmancık'ta "Kemer Eczanesi" Açıldı

Osmancık'ın On beşinci Eczanesi “Eczane Kemer” hizmete açıldı

Osmancık’ın sevilen ve tanınan Esnaflarından Mehmet Başkemer’in oğlu Eczacı Mustafa Başkemer yeni bir eczane açtı.

Yapılan törenle hizmete giren eczanenin açılışına, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Çorum Eczacılar Odası Osmancık Temsilcisi Eczacı Mustafa Boyvat, Belediye meclis üyeleri Alaattin Uğur ve Erkan Kanıtemiz, Sivil Toplum Kuruluşları başkan ve Temsilcileri, banka ve kamu kurum müdürleri katıldı.

Eczacı Mustafa Başkemer’ in meslektaşları ilk gün yalnız bırakmayarak açılış heyecanına ortak oldular.

Reklam
Reklam

Saat Kulesi karşısı, Şehit Pilot Üsteğmen Sebahattin Öremiş Caddesi Denizbank yanında açılan Kemer Eczanesi, yapılan duanın ardından Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Çorum Eczacılar Odası Osmancık Temsilcisi Eczacı Mustafa Boyvat ile Belediye meclis üyesi Erkan Kanıtemiz’ in kurdeleyi kesmeleriyle hizmete açıldı.

Bu yeni eczaneyle birlikte Osmancık' ta ki eczane sayısı onbeşe çıktı.

Eczanenin açılış kurdelesini kesen Başkan yazıcı, eczanenin Osmancık için hayırlı olmasını temenni ederken, Eczacı Mustafa Başkemer’ de Osmancık’a hizmet vermekten mutluluk duyacağını ifade ederek bizleri bu açılışta yalnız bırakmayan değerli dostlarımıza, büyüklerimize ve arkadaşlarımıza teşekkür ettiğini belirtti.

Osmancık Gündem olarak Eczacılık Fakültesinden mezun olarak meslek yaşamına ilk adımını atan çiçeği burnunda Eczacı Mustafa Başkemer’i kutluyor, iyi hizmet ve bol kazanç dileklerimizle başarılar diliyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz