Osmancık'ta "Yolcu İskender" den Bir Yenilik

Osmancık’ta "Yolcu İskender" yeniliklerine devam ederek Osmancık halkına en iyi hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşıyor

Osmancık’ın seçkin lokantalarından birisi olan "Yolcu İskender" yeniliklerine devam ederek Osmancık halkına en iyi hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşıyor

"Yolcu iskender" Yeniliklere yenilik katıyor.

Hizmete girdiği günden bu yana devamlı yeniliklere imza atarak nezih ve ferah bir ortamda Osmancık’a en iyi hizmeti sunmaya çalışan Yolcu İskender Birinci, ikinci katın yanı sıra üçüncü katıda faaliyete geçirdi.

İşletmenin en üst katında yapılan tadilat çalışmalarının bitmesi ile daha da ferah bir ortam haline gelen ve tamamen açık olabilen mekan halkın hizmetine sunuldu.

Reklam
Reklam

İşletmeciler Ahmet & Murat Yolcu; "Her zaman olduğu gibi yeniliklerimize devam ediyoruz. Yapılan tadilat sonrasında hizmete açtığımız işletmemizin üçüncü katına tüm Osmancık halkını bekliyoruz. Lokanta olmakla beraber aynı zamanda toplantı, özel günler, doğum günleri, toplu yemeklerin yanı sıra ailenizle gelip bir kahve içebileceğiniz bir mekan haline getirdiğimiz yerimizi görmeye tüm müşterilerimizi bekliyoruz" dediler.

Gerçektende eğer canınız İskender Kebap çekerse mutlaka ama mutlaka "Yolcu iskender"e uğramanızı tavsiye ederiz...

Her türlü Döner kebap ve İskender kebabın yanısıra etli ve sebzeli yemek, salatalar, tatlılar, çeşitli pilavlar, çorbalar ile aklınıza gelebilecek hertürlü yiyecek ve zengin mönüden oluşan çeşitleriyle Damak zevkinize uygun hijyenik ve nezih bir ortamda sağlıklı beslenmek için mutlaka uğramanız gereken bir mekan.

Fiyatları da oldukça ucuz. Yapılan hizmete karşılık alınan fiyat çok uygun.

Her türlü özel günleriniz ve davetleriniz için biçilmiş kaftan.

Gidin, görün ve yeyin. Dostlarınıza tavsiye edeceğiniz bir mekan "Yolcu İskender" buluşma noktanız...Afiyet olsun...

Reklam
Reklam

NOT; (Burada Hidrojene yağ, trans yağ ve katı yağ kullanılmamaktadır. Tereyağı-zeytin yağı ve sıvı yağ kullanılarak kalp ve vücut sağlığınız en ince ayrıntısına kadar düşünülmektedir.)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz