Osmancık’ta Sünnet Şöleni

Çorum’un Osmancık Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde 110 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.Sünnet Şöleni araç...

Çorum’un Osmancık Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde 110 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Sünnet Şöleni araç konvoyu ile başladı. Belediye araçlarının da yer aldığı konvoyda sünnet olacak çocuklar ve ailelere ilçe turu attırıldı. Daha sonra Ada Spor Kompleksi’nde Belediye Başkanı Bekir Yazıcı tarafından tüm çocuklara futbol topu dağıtılırken, işadamı Ali Osman Yiğittaşçı tarafından da saat hediye edildi.

Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, sünnetin hem dinimizin emri hem de sağlık açısından önemli bir operasyon olduğunun altını çizdi.

Reklam
Reklam

Sünnet şölenlerinde birlik ve beraberlik mesajlarının verildiğine de vurgu yapan Başkan Yazıcı, “Geleneksel olarak devam ettirdiğimiz sünnet şölenimiz bu yıl da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Köylüsüyle kentlisiyle, merkeziyle, uzak mahalleleri ile bir bütün olduğumuzu en güzel şekilde sünnet şölenlerinde gösteriyoruz. Önceki başkanlarımız duyarlılık ile başlattığı toplu sünnet şölenlerini devam ettiriyoruz. İnsanlarımızın da bu sosyal projelerdeki duyarlılığı bizleri ayrıca memnun ediyor” diye konuştu.

Kompleksteki programın ardından ailelere ve sünnet olacak çocuklara belediye tarafından İBD Park Tesisleri’nde yemek ikram edildi. Yemeğin ardından Koyunbaba Türbesinde yapılan duadan sonra Osmancık Devlet Hastanesine hareket edilerek çocuklar sünnet ettirildi.

Devlet Hastanesi’nde çocukları ve aileleri ziyaret eden Başkan Yazıcı, Devlet Hastanesi personeline de duyarlılık ve gayretleri için teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: