Osmancık'ta Trafik Kazası 5 Yaralı

Osmancık İlçesi'nde, takla attıktan sonra yol kenarındaki bariyerlere çarpıp duran otomobildeki 5 kişi yaralandı.

Osmancık'ta Trafik Kazası 5 Yaralı

Yaralı anne kucağındaki yaralı küçük kızına öyle bir sarıldı ki...

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde, takla attıktan sonra yol kenarındaki bariyerlere çarpıp duran otomobildeki 5 kişi yaralandı.

Kaza bu gece Çorum'un Osmancık İlçesi Kargı Kavşağı Beygircioğlu Köyü mevkisi İstanbul-Samsun D-100 karayolunda meydana geldi.

İstanbul’dan Samsun’a çocuklarının 1. Yarıyıl tatilini değerlendirmek için ailesiyle birlikte giden 38 yaşındaki Ahmet Kahraman yönetimindeki 55 FK 792 plakalı otomobil, yolun ıslak ve kaygan olması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine takla attıktan sonra yol kenarındaki bariyerlere çarpıp durdu.

Reklam
Reklam

Kazada sürücü Ahmet Kahraman ile araçta bulunan eşi İlknur Kahraman (36), Kızları Başak Kahraman (5), Sümeyye Betül Kahraman (15) ile Tuğba Nur Karabayır (16) yaralandı.

Yaralılar olay yerine Hacıhamza ve Kargı’dan gelen ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ambulanstan sedye ile indirilen yaralı anne adeta kendi, yaralarını unutmuş, kucağındaki yaralı küçük bebeğine öyle bir sarılıyordu ki, hastane önünde çok duygulu anların yaşanmasına sebep oldu. Bu olay işte” ana yüreği” dedirtti. Bu manzara görenleri çok duygulandırdı.

Yaralılardan Durumları ciddiyetini koruyan Anne İlknur Kahraman, Bebek Başak Kahraman, Kızı Sümeyye Betül Kahraman hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından İleri tetkik ve tedavi için ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

NOT: 2 gün önce aynı yerde yine bir kaza oldu. 4 kişi yaralandı. Burası ölüm kavşağı. Kazasız gün geçmiyor. Burada birçok ölümlü kazada meydana geldi. Hep mi sürücü hatası? Yetkililerin buraya bir an önce çözüm bulması gerekiyor. Yolun hattı değiştiriliyor. Fakat çalışmalar çok yavaş. Daha kaç kişinin canı yanacak?

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz