Osmaneli'de "Doğa Aktivitileri" Projesi

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, belediye tarafından gerçekleştirilen "Doğa Aktiviteleri" projesi kapsamında doğa yürüyüşleri gerçekleştirildi.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, belediye tarafından gerçekleştirilen "Doğa Aktiviteleri" projesi kapsamında doğa yürüyüşleri gerçekleştirildi. Osmaneli Belediyesi'nce ilçenin tanıtımı ve kültürel faaliyetler kapsamında, 6 yıldır sürdürülen trekking, dağcılık, kamp ve gece yürüyüşü etkinliklere, profesyonel doğa sporları kulüpleri de yer alıyor. Gebze Dağcılık ve Doğasporları Kulübü üyesi 22 sporcunun, Osmaneli'ndeki Samanlı Dağı zirvelerine doğru, 900 metrelerden başlayan parkur, bin 200 metrelerde, 23 kilometre boyunca devam ettiği, etkinlik boyunca, Osmaneli Belediyesi tarafından rehberlik hizmeti verildi. Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, Osmaneli ilçesinde, 6 yıl önce hayal olarak gördükleri 'Doğa Aktiviteleri' projesinin gerçekleştiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: