Osmaneli'de Esnafa Yönelik Kredi Protokolü Imzalandı

Osmaneli ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Denizbank arasında kredi protokolü imzalandı.

Osmaneli ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Denizbank arasında kredi protokolü imzalandı.

Osmaneli Esnaf Odası'nda düzenlenen törende konuşan Denizbank Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya, esnafa özel projeyle İşletme Kart sahibi girişimcilerin hesaplarında para olmasa dahi Kurtaran Hesap ile acil nakit sıkıntılarını çözebileceklerini söyledi.

Protokol kapsamında Osmaneli esnafının yıllık oda aidatlarını ödeyeceklerini belirten Bozkaya, şöyle konuştu:

"Her ay düzenli olarak harcamalarını İşletme Kart ile yapacak oda üyeleri hem harcarken kazanacak hem de yıllık oda aidatı Denizbank tarafından ödenecek. Esnaf ayrıca ister şubeden ister ATM'den taksitli ticari kredi kullanıp alternatifler doğrultusunda nakit akışlarına uygun geri ödeme seçeneklerinden ve uygun vade imkanından yararlanabilecek. Şirket kredi kart özelliğiyle de işletme sahibi ve çalışanları yurt içi ve yurt dışında işletmeleri adına yapacakları tüm harcamalarda bu işletme kartından faydalanabilecek."

Reklam
Reklam

Oda Başkanı Mustafa Aydın Yıldız ise esnafa yeterli kredi imkanı sağlayamadıklarını dile getirerek, bu protokolle ilçe esnafına daha uygun kredi temin edilebileceğini anlattı.

Daha sonra, Bozkaya ve Yıldız tarafından protokol imzalanarak yürürlüğe konuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: