Osmaneli'nde "Uygulamalı Girişimcilik" Kursu

Osmaneli Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğinde açılan "Uygulamalı Girişimcilik" kursu sona

Osmaneli Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğinde açılan "Uygulamalı Girişimcilik" kursu sona erdi.

KOSGEB Bilecik İl Müdürü Cemil Bahçe, Sosyal Hizmetler Salonu'nda Kaymakam Ali Ada, Belediye Başkanı Mehmet Isıkan ve kursiyerlerin katıldığı sertifika töreninde, yaptığı konuşmada, sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin, iş kurabilmek için KOSGEB desteklerinden faydalanabileceğini bildirdi.

Kursta vizyon sahibi kişilerin olduğunu gördüklerini ifade eden Bahçe, "Kursiyerlerimizin cesaret yönleri biraz zayıf. Temennimiz biran önce cesaretlerini arttırarak kendi işlerini kurmaları. Gerek Osmaneli'nde istihdamın artmasına gerekse ülkemiz ekonomisine katma değer sağlamaları ve inovatif ürünlerin geliştirilmesine caba harcamalarını diliyorum. Kendi işini kuran ve kuracak olan arkadaşların her zaman yanındayız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Isıkan da kursu, devlet desteği alarak kendi işini kurmak isteyen hanımlara, gençlere ve girişimcilere yardımcı olmak ve teşvik etmek amacıyla açtıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Ada, Belediye Başkanı Isıkan ve Bahçe, kursu başarıyla tamamlayan 90 kursiyere belgelerini verdi.

Muhabir: Saim Turan / Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: