Osmangazi 25. Yaşını Kutluyor

Osmangazi Belediyesi, kuruluşunun 25. yılını kutluyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 25 yılını dolduran personele...

Osmangazi Belediyesi, kuruluşunun 25. yılını kutluyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 25 yılını dolduran personele yemek verdi. “Sizlerin tecrübesi, gençlere ışık tutacak” diyen Başkan Dündar, her biriyle ayrı ayrı sohbet ettiği emektar personele teşekkür plaketi takdim etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediyenin kuruluşundan bu yana görev yapan 25 yıllık personelle Sukaypark’ta bir araya geldi. Zabıta, imar, fen işleri, park bahçeler, sağlık ve temizlik işleri gibi müdürlüklerde görev yapan 49 personele yemek veren Başkan Mustafa Dündar, “Çeyrek asırdır belediyede görev yapan siz değerli personelimizle birlikte olalım istedik. Belediyemizin kuruluşundan bu yana 25 yıllık gelişimi sizler an be an yaşadınız, bu süreçte büyümeye ciddi katkılarınız oldu” dedi.

Reklam
Reklam

Osmangazi Belediyesi’nin Türkiye’nin üçüncü büyük ilçe belediyesi olduğunu hatırlatan Başkan Mustafa Dündar, “Belediyemize verdiğiniz emekler aslında tüm Bursa’yı etkileyen birçok belediyeye örnek olan çalışmalara dönüşüyor. Tecrübelerinizi ve birikimlerinizi belediyemize yansıtmanız ve gençlerimizle paylaşmanız çok önemli” diye konuştu.

Belediye olarak bir aile olduklarının altını çizen Başkan Dündar, “Kurumsal kimlik temelinde her biriniz bütünün bir parçasısınız ve biz güçlü, sağlam bir aileyiz. Sizlerin yaptıkları işler, aldığınız ücretlerin çok daha ötesinde toplumsal bir mesele. Hizmetlerle vatandaşımızın yüzünü güldürüyor, bu keyfi yaşıyoruz. Ben bu keyfi Osmangazi’de yaşıyorum, benimle birlikte siz de yaşayın” dedi.

Başkan Dündar, Bursa’nın 1987 yılında büyükşehre dönüşmesiyle merkez ilçe statüsüne kavuşan Osmangazi Belediyesi’ne hizmetlerinden dolayı personele teşekkür plaketi takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz