Osmangazi Belediyesi, mesleki eğitimde BUTGEM'le işbirliği yapacak

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Bursa Tasarım ve Teknoloji...

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi (BUTGEM) arasında mesleki eğitime yönelik işbirliği protokolü imzalandı. BUTGEM Başkanı İlhan Parseker ile Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın imzaladığı protokolle, mesleki eğitimde işbirliğine gidilecek.

BUTGEM Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Parseker, BUTGEM’in Osmangazi Belediyesi ile yapılan protokolle daha da güçleneceğini söyledi. Parseker, şunları söyledi: "BUTGEM, bugün hepimizin sahip çıkması gereken çok önemli bir sosyal sorumluluk yatırımıdır. BUTGEM’de bugüne kadar 76 kursta 2 bin mezun verdik ve yüzde 80’e yakın istihdam sağladık. Osmangazi Belediyesi’nin vereceği destekle de daha geniş kitlelere ulaşacağımıza eminim. Başta Sayın Başkan olmak üzere BUTGEM’e verecekleri destekten dolayı Osmangazi Belediyemiz’e teşekkür ederiz."

Reklam
Reklam

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise belediyelerin vatandaş nezdinde akla gelen ilk başvuru kapısı olduğunu belirterek, şunları dile getirdi: "BUTGEM gibi sosyal yönü çok kuvvetli ve toplumun çok önemli bir açığını kapatmaya yönelik bir girişime destek vermekten dolayı mutluyuz. Nitelikli ara eleman ihtiyacının ne boyutta olduğunu bize gelen vatandaş taleplerinden de anlayabiliyoruz. Bu protokolle, belediye olarak köprü vazifesi göreceğiz. Mesleki eleman arzının genişletilmesi yönündeki çabaların yanında olmaya devam edeceğiz."

İmza törenine, BUTGEM Başkanı İlhan Parseker, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, BUTGEM Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Gülener ve BUTGEM Genel Koordinatörü Muammer Paşa katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz