Osmangazi Belediyesinden Üniversiteye Hazırlanan Öğrencilere Destek

Merkez Osmangazi Belediyesi tarafından, üniversite sınavlarına hazırlanan lise son sınıf öğrencileri için Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) için "soru bankası kitapçığı" dağıttı.

Merkez Osmangazi Belediyesi tarafından, üniversite sınavlarına hazırlanan lise son sınıf öğrencileri için Yükseköğretime Geçiş Sınavı için "soru bankası kitapçığı" dağıttı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkçe, matematik ve geometri sorularından oluşan soru bankası kitapçığının dağıtımı için Osmangazi Kız Teknik ve Meslek Lisesi son sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. "Eğitimde fırsat eşitliği' ilkesiyle hareket ederek maddi yetersizlik nedeniyle dershaneye gidemeyen, özel ders alma imkanı bulunmayan öğrenciler için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak soru bankası kitapçığı hazırladıklarını belirten Altepe, "Son yıllarda eğitim hayatında ülkemizde büyük bir yarış var. Her yıl yüz binlerce genç üniversite sınavına giriyor. Biz de bunu düşünerek ilçemizde maddi imkanı olmayan öğrenciler için 6 bin soru bankası kitapçığı bastırdık. Bu kitapçıları okullar vasıtasiyla öğrencilerimize dağtacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: