Osmangazi Köy Dernekleri Dağ-der'de Buluşuyor

Orhaneli-Keles-Büyükorhan-Harmancık Yardımlaşma ve Kültür Derneği (Dağ-Der), bünyesindeki köy dernek başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.Dağ-...

Orhaneli-Keles-Büyükorhan-Harmancık Yardımlaşma ve Kültür Derneği (Dağ-Der), bünyesindeki köy dernek başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Dağ- Der Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda 12 Mayıs günü gerçekleşecek olağan genel kurulu öncesinde köy derneklerinin talep ve görüşlerine başvuran Dağ-Der, gerçekleşecek genel kurulda bir takım yenilikleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Osmangazi ilçesine bağlı köy derneklerini Dağ-Der bünyesi altında birleşmesi için yapılacak genel kurulda tüzük değişikliğine gitmeye hazırlandıklarını ifade eden Dağ-Der Genel Başkanı Mustafa Bay’a köy dernek başkanlarından tam destek geldi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 250 köy dernek başkanı ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan Bay, “Dağ-Der bugün 98 köy derneği ile temsil ediliyor. Osmangazi ilçemize bağlı Uluçam, Dağakça, Tuzaklı gibi köylerimiz gibi onlarca köyümüz de çalışmalarımıza katılıyor. Genel kurulumuzda yapacağımız tüzük değişikliği ile Osmangazi köylerimize bağlı derneklerimizin katılımıyla Dağ-Der büyümeye ve güçlenmeye devam edecektir. Dağ-Der’deki birlik ve beraberliğimiz artmaya devam edecektir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: