Osmangazi Mobil Uygulama İle Artık Cepte

Osmangazi Belediyesi, çağa ayak uydurarak gelişen teknolojinin tüm imkanlarını vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor.Yenilikçi ve...

Osmangazi Belediyesi, çağa ayak uydurarak gelişen teknolojinin tüm imkanlarını vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor.

Yenilikçi ve örnek uygulamalara imza atan Osmangazi Belediyesi, iPhone’lar ve Android işletim sistemi ile çalışan cep telefonları ve Ipad üzerinden belediye hizmetlerine kolayca erişimi sağlayacak mobil uygulamaları hizmete sundu. Mobil uygulamaları kullanan vatandaşlar, cep telefonlarından 7 gün 24 saat belediye hizmetlerine kolayca ulaşabiliyorlar. Teknolojik gelişmeleri altyapısına ekleyerek, daha kaliteli ve hızlı hizmet vermek için çalışan Osmangazi Belediyesi, akılı telefon ve tablet bilgisayarlar için mobil belediye uygulamasını başlattı. Ipad, Iphone ve Android tablet ve telefonlar için tasarlanan uygulama, appstore ve google play'dan ücretsiz ve kolayca indirilebiliyor.

Reklam
Reklam

Vatandaş odaklı hizmet anlayışını her geçen gün geliştirip artıran Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen mobil uygulama ile kullanıcılar, borç ödeme ve takibini kolayca yapılabilir. Rayiç bedeller sorgulanıp, meclis gündemi takip edilebilir. Belediyedeki, hangi başvuru için hangi evrak gerekli öğrenip, evrak, işletme ruhsatı, inşaat ruhsat takibi yapılarak, istek, şikayet ve öneriler fotoğraflı olarak gönderilebilir. Gönderilen fotoğraf bilgileri ile yerin koordinat bilgileri sisteme ve doğrudan başkana ulaştırılabilir. Hem bulunduğunuz konumdan, hem de ada-parsel durumu ile imar durumu sorgulaması yapılabilir.

Osmangazi Belediyesi’nin teknik altyapısını her geçen gün yenileyip, güçlendirdiğini, vatandaşların kaliteli ve hızlı hizmet alabilmeleri için teknolojik yenilikleri de yakından takip edip vatandaşın kullanımına sunduklarını belirten Başkan Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak, halkına hızlı ve doğru hizmet ulaştırmak için çalışıyoruz. Son olarak başladığımız Mobil Uygulama ile artık vatandaşlar cep telefonlarından, tablet bilgisayarlarından belediyemize ulaşabiliyorlar. Cep telefonu ve tablet bilgisayarlarından hem ilçemiz ve belediyemizle ilgili bilgilere ulaşabiliyor, hem de işlemlerini rahatlıkla halledebiliyorlar” dedi.

Reklam
Reklam

Hayata geçirile uygulama ile, cep telefonlarından 7 gün 24 saat belediye hizmetlerine kolayca ulaşan vatandaşların, mobil uygulamaları kullanarak, istek ve önerilerini doğrudan kendisine iletebileceklerini belirten Başkan Dündar, “E-Belediye İşlemleri sayesinde su faturaları, emlak, ilan reklam gibi vergileri ödenebilecek. Nöbetçi eczaneler adres ve iletişim bilgilerine ulaşabildiğiniz gibi, harita üzerinden konum bilgisini ve mesafesini görebilecek. Kullanıcılar, şehrin herhangi noktasında gördüğü bir problem yada aksaklığı cep telefonundan resmini çekebilir 'çek gönder' sekmesi sayesinde fotoğrafını adres bilgisini girmeden anında belediyeye gönderebilecek" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: