Osmangazi'de 4. otopark yükseliyor

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 5 yılda 5 otopark projesinin dördüncüsü olan Fatih-Çiftehavuzlar...

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 5 yılda 5 otopark projesinin dördüncüsü olan Fatih-Çiftehavuzlar Katlı Otoparkı ve Pazaryeri inşaatında incelemelerde bulundu.
Osmangazi’de hizmet seferberliğinin sürdüğünü söyleyen Dündar, kente bu güne kadar sadece 3 bin kapasiteli otopark yapıldığını söyledi. Kendi dönemlerinde bin 200 araç kapasiteli otopark yaptıklarını hatırlatan Dündar, yatırımların Bursa’da yoğunlaşan araç trafiğini bir nebze olsun rahatlatacağını ifade etti.
Fatih-Çiftehavuzlar Katlı Otoparkı ve Pazaryeri inşaatı hakkında da bilgi veren Dündar, şöyle konuştu: "Burası yalnızca otopark ve kapalı pazar alanı olmayacak, aynı zamanda düğünlerin yapıldığı, gençlerin spor yapabileceği çok amaçlı bir sosyal yaşam alanı olarak kullanılacak. Uluyol Katlı Otoparkı ve İntizam Katlı Otoparkı ve Yaşam Alanı projelerimizi tamamladık. İncelemelerde bulunduğumuz Fatih-Çiftehavuzlar Katlı Otoparkı ve Pazaryeri inşaatıyla birlikte Çarşamba Katlı Otoparkı ve Pazaryeri, Nilüfer Köylü Pazarı, Akpınar Kapalı Pazaryeri gibi projelerimizin çalışmaları da devam ediyor. Bu projelerimizi en kısa zamanda tamamlayarak hizmete sokarak, yeni projelerimizin startını vereceğiz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz