Osmangazili miniklerden büyük başarı

Bursa merkez Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün minik sporcuları Elazığ Refaiye’de düzenlenen Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’na damgasını...

Bursa merkez Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün minik sporcuları Elazığ Refaiye’de düzenlenen Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’na damgasını vurdu. Utku Erdem altın madalyanın sahibi olurken, Oğuzhan Adiloğlu ve Murtaza Acak da bronz madalya kazandı.
Önceki gün Elazığ'da düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Utku Erdem birincilik ödülünün sahibi olurken, Bursa’ya altın madalyasıyla döndü. Şampiyonada Oğuzhan Adiloğlu ve Murtaza Acak ise üçüncülüğe ulaşarak bronz madalya aldı. Aynı zamanda miniklerde Oğuzhan Adiloğlu en centilmen sporcu ödülünü aldı.
İlçedeki çocuk ve gençlerin spor yapabilmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yapılan tüm yatırımların geleceğin nesillerini her alanda tam olanak donanımlı hale getirmek olduğunu söyledi.
Osmangazi’nin her köşesini spor tesisleriyle donattıklarını ve her geçen gün sporcu sayısının arttığını vurgulayan Başkan Dündar, "Sporcularımıza ve spora yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz önce ülkemizde daha sonda uluslararası alanda başarılı sporcular yetiştirmek. Bu kapsamda sporcularımız da bizi mahcup etmiyor gittikleri her turnuvadan başarıyla dönüyorlar. Bundan sonraki hedefimiz milli takımlara daha çok sporcu yetiştirmek ve Ayyıldızlı formayla olimpiyatlarda başarılı olan gençlere sahip olmaktır." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz