Osmangazi’nin Judocuları Madalyaları Topladı

Osmangazi Belediyespor Judo Takımı, Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 4 birincilik, bir ikincilik ve 4 üçüncülük...

Osmangazi Belediyespor Judo Takımı, Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 4 birincilik, bir ikincilik ve 4 üçüncülük kazandı.

21–23 Aralık tarihlerinde Manisa’da düzenlenen şampiyonada, Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcuları büyük başarı elde etti. Judocular, Manisa’da 4 birincilik bir ikincilik ve dört üçüncülük elde ederek Bursa’nın gururu oldu.

Bayanlarda 40 kiloda Aynur Çakmak, 44 kiloda Rabia Şenyayla, 52 kiloda Damla Çalışkan ve 57 kiloda İlayda Seyis tüm rakiplerini geride bırakarak birincilik madalyasına uzandı.

Reklam
Reklam

Erkekler kategorisinde ise 50 kiloda Oğuzhan Karaca ikinci olurken, 55 kiloda Uğur Sarıkaya, 55 kiloda Burak Çelik, 44 kiloda Melisa Çakmaklı ve 90 kiloda Hasan Arıcı da kendi kategorilerinde üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: