Osmaniye Belediye Başkanı Kara'dan Oprukçu'ya Ziyaret

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Konya Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Derviş Ahmet Şahin, Ereğli Belediye Başkanı

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Konya Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Derviş Ahmet Şahin, Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu'yu makamında ziyaret etti.

Kara, gösterdiği başarılı çalışmalar nedeniyle Oprukçu'yu tebrik etti. Ereğli Belediyesi'nin yeşil alan çalışmaları, sosyal belediyecilik projeleri ve tarımsal sanayi alanlarına verdiği desteği takdirle karşıladıklarını ifade eden Kara, "Bu çalışmalar bir takım çevrelerce engellenmeye çalışılmasına rağmen yapılıyor olması, son derece manidar ve sevindiricidir" dedi.

Reklam
Reklam

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Derviş Ahmet Şahin ise engellilere yönelik çalışmaları nedeniyle kendisini dernek olarak ödüle layık gördüklerini belirtti.

Şahin, yaşamın zor olduğunu ancak engelli vatandaşların daha da zor şartlar altında yaşamlarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: