Osmaniye Belediyesi Ramazan Bayramı Hazırlıklarını Tamamladı

Osmaniye Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirebilmeleri için...

Osmaniye Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirebilmeleri için çalışmalarını tamamladı. Bayram hazırlıkları kapsamında belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar hızlı bir şekilde tamamlandı. Başkan Kadir Kara, bayram süresince yaşanabilecek tüm aksaklıklara karşı hazırlıklı olduklarını söyledi. Özellikle zabıta tedbirlerine büyük önem vereceklerini ifade eden Başkan Kara, Osmaniyeli hemşerilerinin Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

Kara; “Bayramlar milletimiz için birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşandığı, dargınlarımızın barıştığı, ailelerin ve akrabaların hatırlandığı özel günlerdir. Ramazan Bayramı’nı idrak ettiğimiz bu günlerin milletimiz, ülkemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını, milletimizin bin yıllık kardeşliğini, hainlere cevap olacak şekilde perçinlemesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Osmaniye Asri Mezarlığı başta olmak üzere mahallelerde bulunan diğer 10 mezarlıkta bayram öncesi gerekli bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığı kaydedildi. Devamlı olarak mezarlıklarda yapılan çalışmalara bir de bayram hazırlıkları eklenince mezarlıklar pırıl pırıl oldu.

Bayramda vatandaşların mezarlık ziyaretlerinde hiçbir sıkıntıyla karşı karşıya kalmayacaklarını söyleyen Başkan Kadir Kara, arife günü öğleden sonra başlamak üzere bayram süresince vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacaklarını belirtti. Kara, “Cumartesi günü öğleden sonra başlamak üzere üç gün boyunca 08.00 ile 17.00 saatleri arasında üç büyük otobüs ile vatandaşlarımıza ücretsiz ulaşım imkânı sunacağız. Araçlarımız Cumhuriyet Meydanı önünden devamlı olarak büyük asri mezarlığa servis sağlayacak” diye konuştu.

Asri mezarlığa belediye olarak 10 km yeni içme suyu hattı çektiklerini ifade eden Başkan Kadir Kara, 600 adet de yeni musluk taktıklarını söyledi. Bu bayramda mezarlık içerisinde su sıkıntısı yaşanmayacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Bayramda Osmaniye Gülsuyu Kokacak

Ramazan Bayramı’nın birinci gününde bayram namazı çıkışında Osmaniye’nin caddelerine belediye ekipleri tarafından gülsuyu ve esans sıkılacağı kaydedildi. Başkan Kara, “Osmaniye bayramda daha temiz olacak ve daha güzel kokacak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: